5. prosince 2016

THE BROW BAR


Nedávno jsem zde dávala tip na dárek pro muže a nyní jsou na řadě ženy. Už jste slyšeli o místu zvaném The Brow Bar? Je to vlastně tak trochu obdoba Barber Shopu. Jde o salón, ve kterém se specializují na úpravu obočí a řas nebo make-up. Díky tomu, že jsou holky z Brow Baru zaměřeny jen na tyto činnosti, velmi dobře vědí, co dělají. Vím, že existují Brow Bary i v parfumeriích, ale to mě nikdy nelákalo. Sedět někde v obchoďáku, kolem proudí davy lidí a já si mám užít svou relaxační chvilku, tak to fakt ne. Proto jsem se objednala do The Brow Bar k Elině a vše pro vás zjistila.
Salon sídlí kousek od Staroměstského náměstí, konkrétně v Týnské ulici. Interiér je designově a velmi příjemné zařízený. Při vstupu máte trochu pocit, že jste v kavárně, mimochodem, kávu mají výbornou. :) Není důvod k nervozitě z neznámého prostředí, holky jsou absolutně v pohodě, usměvavé a milé.
Objednala jsem se on-line přes jejich webové stránky. Otevřeno mají i o víkendu, takže se nemusíte bát, že byste si kvůli návštěvě museli brát dovolenou. :) Já si přála úpravu a barvení obočí henou a laminaci řas. Hena vydrží o něco déle, než klasická barva a hlavně je šetrnější. Laminace řas znamená, zformování vašich řas ve třech krocích tak, aby byly krásně zatočené, vyživené a nabarvené. Po vytvoření laminace si 24 h nesmíte řasy namočit, poté již můžete namáčet, používat řasenku, prostě tak jak jste zvyklé. Laminace vydrží cca 2 měsíce.
Obočí, vám holky upraví přirozeně, žádné tenké čárky a nepřirozené tvary nečekejte, a vlastně ani nežádejte. Pointa baru je v tom, podtrhnout přirozenou krásu, s co možná nejmenším zásahem. Současné trendy udávají, husté přirozené obočí. Některé z nás mají pocit, že už jim obočí neroste, a tak není ani v jejich silách napravit "škody" předchozích let. Vězte, že právě pro vás tento salon je. Tady vám totiž obočí nabarví a tím, vám dodají linii, které se následující dny a týdny budete držet a v této zóně, nebudete obočí trhat. Ono postupně doroste. Opravdu! Pomoci vám může i speciální olejíček na podporu jeho růstu, který zde také zakoupíte. Dnes jsem týden po návštěvě a už je krásně vidět, jak obočí dorůstá. :)
Celý proces obočí a řas trval něco přes hodinu. Chci upozornit, aby jste se při pohledu do zrcadla nelekli, protože obočí bude velmi výrazné, ale již druhý den bude vše jemnější. Určitě bude dobré koupit si vhodnou tužku na obočí a kartáček. Bude potřeba obočí dokreslovat v místě, kde dorůstá. V salónu používají tužky KIKO Milano. Já si pořídila kajalovou tužku na oči od Alverde (zakoupíte v dm drogerii). Tužka je krásně měkká a dobře se s ní pracuje. Po použití tužky, je potřeba obočí ještě pročesat, aby vše vypadalo přirozeně. Mě klasické kartáčky na obočí nevyhovují, raději používám kartáček určený na řasy. :)
Jsem velmi spokojená, obočí mám krásně výrazné a řasy zatočené nahoru, takže už stačí jen lehký makeup a je to. I nenalíčená se cítím daleko lépe. Vím, že jet do Prahy na úpravu obočí je trochu luxus, ale myslím, že alespoň jednou, to za ten zážitek, zkušenost a relax stojí. :) Nezapomeňte, že náš obličej je jako obraz a obočí, je jeho rám, který nechá obraz vyniknout. :)



Elina

jdeme na to :)

začínáme laminací řas - to modré jsou tzv. formy




ano, tento vzhled tomu všemu předchází :D

úprava obočí

závěrečné pročesání řas


čerstvé obočí

Moji každodenní pomocníci :)

a takto vypadá obočí po necelém týdnu

1 komentář:

  1. Zahodila jsem pinzetu a jdu do toho. Sláva Brežněvům. Krása!!!

    OdpovědětVymazat