6. dubna 2017

VOLÁNÍ VOLÁNŮ A ROMANTIKY


Tento víkend bude opět ve znamení "Shopping fever", tedy ve znamení nákupů se slevou. Slevové kupóny najdete v časopisech ELLE, MARIE CLAIRE, JOY nebo v nové mobilní aplikaci. Více informací najdete ZDE. Takže pokud jste milovníci módy, shopaholici nebo potřebujete oživit šatník,
je tento víkend připravený přesně pro vás / nás. :) Taky se zajdu podívat, to je jasné. :) Dnešní článek se tak týká stěžejních módních prvků nadcházející sezóny. Ta se ponese v duchu romantiky, volnosti a pohodlí.

1. VOLÁNY

Nebojte se jich, dokáží dát jednoduchému outfitu úplně jiný rozměr. Nejčastěji jsou zastoupeny na halenkách a košilích. Pokud jste drobnější postavy, můžete si je dovolit na maxi šatech, kaskádovitě poskládané. Ty méně obdařené poprsím, ocení volány v oblasti dekoltu. Jste-li odvážnější, kombinujte je s dalším hitem, kterým jsou zvonové a široké kalhoty.

2. ZVONY

Zvonové kalhoty, se o svoji pozici hlásily už loňské léto. Letos "přitvrdily" a nosí se opravdu maxi zvony. Při výběru dejte pozor na jejich délku. Když zvonáče obléknete, neměly by vám být vidět boty. A ještě k výběru bot, raději než po sneakerskách, sáhněte po podpatcích. S podpatky protáhnete svoji siluetu a zvony ještě více vyniknou. Mimo zvonových kalhot, se stejně jako loni, nosí i široké kalhoty. Kombinujte je s kvalitním bavlněným tričkem nebo košilí. K širokým kalhotám zase raději obujte kecky. :)

3. PLISOVANÁ SUKNĚ A MAXI SUKNĚ

K romantice neodmyslitelně patří i plisovaná sukně, nosí se ve všech délkách a kombinuje se jak se sportovním stylem, tak elegantním. Jak jsem zmiňovala již v úvodu, nadcházející sezóna je ve znamení volnosti, rozevlátosti, dlouhých vlajících sukní. Takové věci hledejte v obchodech. Jednak se v nich budete cítit pohodlně, a když ještě nejste s postavou v letní kondici, lehce tak své nedostatky zamaskujete. :)

Kdybych měla jmenovat, kým se pro tento styl inspirovat, byla by to jednoznačně Rachel Zoe, která má volný hippie styl jako své poznávací znamení. V životě jsem ji neviděla v minisukni nebo obtaženém tričku. Pokud raději vyznáváte jednodušší a sofistikovanější styl, inspirujte se mou oblíbenou Victorií Beckham. Celá její kolekce SS17 je úžasná! 

Rachel Zoe

Victoria Beckham
@pinterest

Žádné komentáře:

Okomentovat