3. ledna 2017

5 FASHION TRENDS 2017


Vítám vás v roce 2017! Já si ke konci roku dala blogovou dovolenou a vlastně i trochu internetovou. Bylo příjemné si od virtuálního světa odpočinout a vlastně i přínosné. :) Obdivuji blogerky a blogery, kteří jedou pořád na 100 %. Já prostě pauzu potřebuju. Ale úplně jsem nezahálela, a tak vám do nového roku přináším pět módních trendů, které už tu byly loni, ale budou stále aktuální i v roce 2017. Trendy otiskla americká ELLE na základě největších módních prodejců.


1. Pruhy


Já bych si u pruhů dovolila říct, že jsou nadčasové a provází nás stále ve větší či menší intenzitě. Správně zvolené pruhy a střih jsou přímo kouzelníci na modelování postavy. 

2. Sneakers - kecky


Ano, pohodlí vítězí! Sneakers, nebo-li kecky, jsou stále v kurzu. Jen zapomeňte na čistě bílé! Odvažte se! Barevné, flitrované, se zvířecím vzorem, vše je dovoleno, jen ne nuda. Pokud máte doma jednobarevné kecky, které byste chtěli vytunit, nechte si je "pocákat".

3. Inspirace uměleckými díly


Zapomeňte na pravidelné vzory, jednobarevné motivy. Hledejte oblečení, které vypadá, jako vytvořené abstraktním bohémským umělcem. V současné době, pokud chcete opravdu originální kousky, frčí aplikace pocákání oblečení barvami, vznikají tak nádherná a unikátní umělecká díla. Mrkněte například na PROJECT REHAB.

4. Jednoduchá elegance a inspirace sportem


V jednoduchosti je krása! To je prostě fakt. A především, je tento styl pohodlný. Stačí v celkovém efektu upozornit jen na jednu zajímavou věc, která celkový dojem jen podtrhne. Jednou z těchto věcí, může být v elegantně pojatém outfitu jeden kus sportovního oblečení. 


5. Nízké podpatky a placky

@pinterest

Cítit se pohodlně je pro nás všechny čím dál důležitější. Balancovat celý den na vysokých podpatcích žádná slast není. Proto si s úplným klidem pořiďte střevíčky s podpatkem maximálně do 5 cm nebo úplně ploché. Elegantní pantofle slaví svůj velký comeback. 

Sečteno podtrženo, pohodlí nadevše.

Žádné komentáře:

Okomentovat