3. října 2016

SPORTY GLAM

@pinterest
Již delší dobu tady opěvuji trend sportovních podprsenek, které se v současné době nenosí jen na sport, ale tak trochu nahradily krajku. Vlastně nejen krajku, ale i trička. :) Ano pokud jste majitelkou krásné štíhlé postavy, můžete sportovní podprsenkou nahradit i top. Jednoduše z ní budete mít takový "crop top" nebo jak se říkalo dřív "lambádu"!  :)

Já vím, že přijít v říjnu s odhaleným břichem není úplně aktuální, ale bohužel dřív jsem se k tomuto tématu nějak nedostala. Myslím, že to úplně nevadí. Tento trend bude aktuální i příští léto a hlavně jde nosit i v chladnějším období. Jen je potřeba ho trošku "vytunit". A zoufat nemusíme ani my, co máme poněkud plnější postavu a nejsme majitelkami plochého bříška, stačí podprsenku nechat vykukovat z výstřihu. :)

A teď, proč jsem si tenhle trend oblíbila. V první řadě, mi to přijde jako příjemná změna, takový svěží závan do těch krajek, které jsou také fajn, ale dry-fit dokáže jednoduchý outfit krásně oživit právě tím, že je neokoukaný. Další nesporné výhody, je pohodlná, bez zapínání, takže ani při vykukování na zádech neruší celkový dojem a kdo má větší prsa, je to možnost, jak je "zkrotit". Já úplně nemusím tílka pod trička. Nesnáším, jak se na mě lepí dvě vrstvy a hlavně, že po bavlněném tílku, neklouže ten vrchní top tak jako po holém těle. Takže když chci navodit optický pocit tílka ve výstřihu, zvolím sportovní podprsenku a je to. :)


Moc se mi líbí pod průsvitné věci, například, jednoduché bílé tričko a pod něj si vezmete hladkou sportovní podprsenku výrazné barvy. Bohužel tohle se hodně špatně fotí, ale vyzkoušejte to doma a uvidíte. :) V jaké kombinaci se mi ale líbí nejvíc, je v kombinaci s elegantní verzí outfitu, kdy si na podprsenku oblečete už jen sako. Nejlépe prodloužené. Do baru nebo na večírek je to skvělá kombinace. Kdo má postavu modelky, sako nezapíná, jinak stačí zapnout na jeden, dva knoflíky, obout podpatky a úzké džíny a dodržet jedenu barvu celku a jinou barvu podprsenky, případně tón v tónu a budete za hvězdu. :)

@pinterest

@pinterest
Naposledy jsem měla sportovní podprsenku pod dlouhou průsvitnou košilí a knoflíky nezapínala až ke krku ...


V případě, že se vám přesto nezdá nosit dry-fit i mimo fitness centra, podívejte se jen po podobném střihu podprsenek. Protože někteří výrobci, se už nechali inspirovat a navrhli denní verzi sportovní podprsenky.



Žádné komentáře:

Okomentovat