31. října 2016

CARDIGAN


Venkovní teploty už pomalu, ale jistě, míří k nule a s děravými kalhotami bude na nějaký čas konec. Ale než to přijde, ještě bude snad pár příležitostí ripped jeans provětrat. :) I když jsem milovník léta a velkého tepla, tak i chladnější dny mají své kouzlo.


Je to období, kdy přijdou na řadu huňaté svetry, měkoučké deky, do kterých se zabalím, a s horkým čajem v ruce si přečtu knížku nebo mrknu na nějaký film. V létě je mi líto sedět doma, ale když je venku zima a sychravo, tak si to užívám. Nevím proč, ale i doma mi to v tu dobu přijde tak nějak víc útulný a hřejivý. Asi to bude tím množstvím svíček, které přes zimní období pálím. :)

Outfit, který je zde na fotkách, je velmi ležérní a pohodlný, ideální na víkend, do kina nebo třeba kávu s přáteli. Před čtrnácti dny, kdy jsme ho měla na sobě, tak to ještě celkem šlo i bez dalších vrstev oblečení. Nyní, už bych přioblékla černý křivák nebo kabát, šel by i šedý a ladit outfit tón v tónu, na krk pak velkou šálu. Takto navrstvení, ještě vydržíte i ta děravá kolena. :)






 šedý cardigan // H&M, ripped jeans // H&M, bílé triko // ZARA, kabelka // CHANTAL, kotníkové boty // DAISY STREET




1 komentář: