1. září 2016

SAVE MY BAG

Moje Save My Bag :)

Tenhle článek jsem měla připravený až na příští týden, ale vzhledem k nadcházejícímu víkendu, jsem se rozhodla, že ho uspíším. Důvod uspíšení vám vysvětlím na konci článku. :) SAVE MY BAG je další značka, kterou jsem objevila na dovolené v Itálii. Jedná se o italskou značku kabelek a doplňků. Vše je vyrobeno z patentované textilie Poly-tkaniny s vláknem LYCRA® , 
která je ještě lehčí a měkčí než neopren. Vše je navrženo a vyrobeno v Itálii ve městě Bergamo. Z počátku jsem chodila kabelky jen okukovat do butiku. Bála jsem, se že při "naložení" všemi nezbytnostmi, kabelka ztratí tvar. Také jsem měla obavy, jak se taková kabelka udržuje a čistí. Jenže při listování aktuálními čísly italského ELLE a VOGUE jsem zjistila, že bych byla blázen, kdybych si ji nekoupila. :))) Byla tam hned na několika stránkách! Takže jsem ještě vyslala na výzvědy Beu (moje kamarádka, která nám po dobu dovolené poskytuje azyl), aby od majitelky butiku, se kterou se zná, zjistila co nejvíc informací. A po zjištění, že kabelka, je odolná dešti a dá se prát v ruce i pračce, na šetrné praní, a pokud ji nenaložím 30 kg, tak drží tvar, bylo rozhodnuto. No rozhodnuto, mají tolik střihů a barev, že jsem fakt nevěděla. Koukala jsem klasicky po neutrálních odstínech, černá, hnědá, šedá, béžová,... Ale takové kabelky už doma mám. Až mi majitelka přivezla tuhle modrou, která vyhrála. Velikosti mají od psaníček až po velké kabely na cestování. Ke kabelkám také pořídíte doplňky v podobě náramků, kosmetických taštiček nebo třeba písmen, díky kterým můžete svoji kabelku vyzdobit například vašimi iniciály. I když SMB nemají zastoupení v ČR, mají e-shop a zasílají i k nám. :) A nyní důvod, pro který jsem článek uspíšila. Po nedávném zemětřesení ve střední Itálii, se společnost SMB ve spolupráci s organizací CESVI rozhodla,že z objednávek provedených tento víkend, to znamená od pátku 2.9. do neděle 4.9.2016, které budou v barvách italské vlajky, věnuje 50 % právě na oblasti postižené ničivým zemětřesením. A to je dobrý důvod, proč si koupit novou kabelku, nemyslíte? :)

Příklad barev, které pomáhaji

Pictures: Save My Bag

2 komentáře:

  1. Je super, nadchl mě ten materiál. Pro mě teď bude aktuelní pouze kabelka na kočár, ale přesně z takového materiál by byla super. Eshop se asi nekoná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo představ si, že koná! :))) Odkaz na e-shop je přímo v článku. Tak mrkni. Jsem zvědavá, jestli něco vybereš. Těším se.

      Vymazat