16. září 2016

Re.Za selfish


V posledním článku jsem vám slíbila, že vám zde představím další můj "fashion" objev, ale tentokrát náš, český. :) On to není tak úplně objev poslední doby, protože už nějaký čas o něm vím a sleduji ho na sociální síti. Ale až nyní, jsem měla příležitost si produkt zakoupit a bezhlavě se zamilovat. :)))


Tím objevem, je česká značka / butik ReZa.Selfhis . Majitelkou je Tereza Zimová, která pověsila profesi modelky na hřebík a vrhla se na vlastní business. Před dvěma lety si na pražské Korunní ulici otevřela svůj butik, ve kterém si plní svůj sen. Navrhuje oblečení, kterému pak spolu se švadlenou "vdechnou život". Jde o jednoduché střihy, které lze snadno kombinovat s ostatními kousky vašeho šatníku. Hlavním pilířem kolekcí jsou barvy šedá, černá, bílá, béžová, sem tam se podle ročního období objeví i barevnější kousky, jako červená, oranžová, proužky a jiné vzory. Celoročně jsou na butiku "basic" kousky a k nim se doplňují sezónní kolekce. Aktuálně v "Rézičce" najdete maxi šaty s dlouhý rukávem, overaly, mikiny, kalhoty... Všechny kousky jsou vyrobeny z velmi příjemných látek, které jsou elastické, a tak v butiku nehledejte velikosti. Veškeré oblečení je universální velikost! V Réze také pořídíte krásné jemné šperky, které vyrábí šperkařka ze stříbra a zlata. Když jsem byla v butiku naposledy, vybírala jsem si do své náramkové rodiny nového člena. Jednak jsem chtěla náramek na červené šňůrce, a jednak jsem chtěla mít náramek od Terezky. :) Vybrat si jen jeden, bylo hodně složité! :))) Nakonec vyhrála jednoduchá hvězdička.

A teď to hlavní. Nevím, jak to máte vy. Ale já jsem vždycky dost nervózní, když mám přijít někam, kde je někdo slavný nebo ten obchod je "nóbl". Prostě se chovám jak blázen a místo abych si to užila, chci rychle zmizet. :))) Stejné to bylo i při mé první návštěvě v Re.Za Selfish. Věděla jsem, že Tereza Zimová, ta modelka!!!, panebože!!!, že v butiku dost často sama prodává. Na jednu stranu jsem si říkala, že ji chci vidět a na druhou se modlila, aby tam nebyla, a já si mohla obchod prohlédnout. Vzhledem k tomu, že jsem tam jela pro konkrétní věc, tedy maxi šaty s dlouhým rukávem, nebyl důvod se tam zdržovat. S obavami se "střetu s modelkou", jsem vlezla do obchodu a hned mezi dveřmi mi bylo jasné, že jsem panikařila zbytečně. Terezka mi s pusou od ucha k uchu nabízela dort, který právě dostala k druhým narozeninám butiku a zároveň smutně oznamovala, že mé vyhlédnuté černé maxi šaty před hodinou vyprodala. Ale nabídla mi šedé a na mou obavu, jestli mi šaty budou, si mě změřila od hlavy k patě rychlým pohledem a opět s úsměvem mi sdělila: "nebojte budou vám!" A byly! :))) Tím vám chci říct, že se vůbec nemusíte bát do butiku jít, protože Tereza je úplně normální holka "od vedle", která dělá to co jí baví a nemá potřebu se nad vás nijak povyšovat. A když tam není Terezka, je tam její zástup, stejně milý a ochotný, jako majitelka.

Určitě některé (spíš většinu) z vás, při čtení napadla otázka, co výtvory Re.Za Selfish stojí. Takže takto, ceny jako v běžných řetězcích nečekejte, ale ani se nebojte závratných částek. Svou investici vnímejte následovně: investujete do univerzálního a nadčasového kousku oblečení, jedná se o kvalitní a příjemný materiál a to podstatné, nepotkáte v tom každého druhého na ulici! Jednak Tereza šije vždy jen pár kousků, jednak má jen jeden kamenný obchod a hlavně nemá e-shop. Takže jinak, než na butiku nenakoupíte. Pravda, tím, že nemá e-shop, je to pro nás mimopražské složitější, ale když se to spojí s výletem, tak se to dá. :) A aby jste věděli, co je na butiku zrovna nového, stačí sledovat Instagram nebo Facebook .

Původně jsem tento článek chtěla udělat jako outfitový s fotkami šatů, které jsem si koupila, ale vzhledem k tomu, že jsem se takto rozepsala a ještě pro vás nafotila fotky butiku, udělám samostatný outfit-post. :) Ještě mám úžasnou mikinu, kterou vám samozřejmě taky ukážu. :)








Re.Za selfish
Korunní 89
130 00 Praha 3 - Vinohrady


PS: Zítra ráno bude on-line článek s šaty od Rézy! Takže "stay tuned" :)






2 komentáře:

  1. Taky sleduji a při nejbližší cestě do Phy se chystám navštívít :-) Těším se na zítřejší foto šatů a mikiny :-) Lucie M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, určitě zajděte. Myslím, že neodejdete s prázdnou. :-) Zítra se těšte "jen" na šaty. Mikina zase příště. ;-) Hezký večer Ella

      Vymazat