13. září 2016

SHOPPING FEVER

@pinterest
A je to tu! Opět po roce jsou tu Dny Marianne. Následující víkend 16.9.-18.9.2016 vypukne nákupní horečka, kdy máme možnost nakoupit zboží se zajímavou slevou. Nelze specifikovat její výši, každý obchod má tak trochu svá pravidla. Někteří dávají slevy, někteří dárky, ale každopádně pokud něco potřebujete, je ten správný čas, si to pořídit. Nebo se jen rozmazlit věcmi, které si za jejich plnou cenu nekoupíte. K uplatnění slevy stačí předložit vystřižený slevový kupón daného obchodu, nebo nově elektronické kupóny, které si zakoupíte přímo do svého telefonu TADY . Kompletní informace o této každoroční akci najdete na www.dnymarianne.cz .
Vzhledem k tomu, že jsem z Děčína, kde není moc nákupních možností, rozhodla jsem se vytvořit nákupní seznam, základních kousků šatníku na nadcházející sezonu, které se dají pořídit přímo v našem městě případně v nedalekém Ústí nad Labem a Teplicích. Ne každý má možnost, zajet si na nákupy třeba přímo do Prahy.
vše A3 SPORT
1. Sportovní podprsenka
Všechny podprsenky na obrázku, seženete v A3 SPORTu. A pozor, nejsou vhodné jen ke sportovním výkonům, ale nově, tak trochu nahradily krajku. To, že je přiznaná krajková podprsenka velký trend, to už víte, ale nyní je v kurzu nosit pod běžné oblečení DRY-FIT podprsenky nebo jimi částečně nahradit top. Musím říct, že tento trend mě hodně zaujal a v nejbližší době, se vám o něm rozepíšu v nějakém dalším článku.

Mohito, Lindex, Reserved
2. Mikina
Mikiny, zažívají svůj velký návrat. Ano byly tu sice pořád, ale teď se derou víc na světlo a kombinují se i s prudce elegantními kusy oblečení. Fantazii se meze nekladou. Je jen na vás, jestli dáte přednost jednobarevné střídmosti nebo si pořídíte tu vysoce módní záležitost s nášivkami. :)

H&M, Calzedonia, Lindex
3. Kalhoty
Nosí se všechny střihy, různé délky i materiály. Stále jsou velmi aktuální široké kalhoty, nažehlovačky zažívají velký "comeback" a džíny sešité z různých odstínů džínoviny, tak to je nejnovější trend. Takže jestli jste manuálně zruční, můžete si takové džíny doma vyrobit ze starých džín. Já budu muset koupit. :)))




www.eobuv.cz


4. Kotníčkové boty
Kromě kamenných obchodů, najdete slevové kupóny i na spousty e-shopů, a jedním z nich je i www.eobuv.cz . Tady mají nepřeberné množství značek a stylů, nejen obuvi. Letošní podzim, nešlápnete vedle s kotníčkovými botami. Bez ohledu na to, jestli jsou s podpatkem nebo bez, a jestli je podpatek úzký nebo široký.


5. Bunda
Pokud si chcete koupit jen jednu jedinou věc, a nevlastníte-li jednu z těchto tří bund, tak do jedné z nich určitě jděte. Každá má něco do sebe, a každá vám vydrží víc, než jednu sezónu. Bomber, je sice aktuální módní trend, ale zcela jistě s ním uděláte parádu i další rok. Navíc i jednoduchý outfit dokáže povýšit o stupeň výš. Parka je tu už delší dobu a ještě nějakou chvíli bude. Tato má dokonce odepínací tepelnou vložku, takže ji můžete nosit celoročně. No a džínová bunda!? Ta je nesmrtelná! :)

Tohle je jen zlomek, co jde nadcházející víkend pořídit se slevou a nemusíte přitom vytáhnout paty z města nebo přímo z pohodlí vašeho domova. :) Dál můžete nakoupit kosmetiku, parfémy, knížky, nábytek, gastronomické zážitky nebo kulturu. Takže si kupte časopis Marianne a sestavte si plán útoku. :) 

Co se týká mě, já budu letos nakupovat spíš pro naši Áňu a pro manžela. Já mám tak nějak vybráno. :))) Ale o tom zase v jiném článku. Tak úspěšný lov!

Žádné komentáře:

Okomentovat