7. června 2016

Maxi dress




Nevím, jestli jste někdy četli můj úplně první článek na blogu , ale v plula jsem do neznámé vody, kterou jsem znala jen od vidění a učím se za pochodu. O tom kolik je za jedním článkem práce a času vám ani nebudu povídat. Je to náročné, ale mě to baví a bez toho by to nešlo. :)


Abych přišla na kloub věcem, se kterými si nevím rady, strávila jsem uplynulý víkend v Praze ve ŠKOLE STYLU na workshopu o blogování. Přednášela nám úspěšná česká blogerka Ejvi. Nemá význam vám tu rozepisovat jak to celé probíhalo a co jsem se všechno naučila. Takže jen ve zkratce, ale podstatně. :) Počáteční obavy byly naprosto zbytečné, a teď asi některé zklamu, ale zjistila jsem, že si nevedu špatně! Trošku sebe chvály neuškodí. :))) Dozvěděla jsem se co jsem potřebovala, odnesla si skvělé tipy a rady a poznala Ejvi, která je úplně normální holka, s prořízlou pusou a nohama na zemi.  :)

A jako bonus, jsem si přivezla tři kontakty na holky, které teprve s blogováním koketují, ale padly jsme si do oka a já doufám, že jsme se neviděly naposledy. Slibuju, že když holky své blogy rozjedou dám vám na ně odkazy.





photo by Lenka

Klobouk // C&A
Křivák // Orsay
Šaty // Lindex by Sienna Miller
Espadrilky // F&F
Kabelka // Mohito

Užívejte sluníčka, vaše Ella

6 komentářů:

  1. ....a teď asi některé zklamu, ale zjistila jsem, že si nevedu špatně...
    Tak tohle se moc nepovedlo :-) Jinak hlavní je, že Tě to baví,to je pak vidět.
    Nejsou tu negativní kometáře. Jsou smazány, nebo se všem všechno líbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi tu poprvé, podívej se na nějaké starší outfit posty, negativních komentářů je tam dost. A na ty také byla poznámka o zklamání mířená. Nemám potřebu mazat negativní komentáře. Naopak. Chci zpětnou vazbu od čtenářů a k té, patří i ta negativní. Ovšem jde o to, zda je k tématu a hlavně, jestli je slušná. Takže od jisté doby, pokud přijde neslušný koment, nebudu ho umisťovat pod své články. Vysvětlím to slovy jedné zahraniční blogerky: Můj blog je jako můj obývák a já nechci, aby mi v něm neslušní lidé šlapali v zabahněných botách, proto je ani nepozvu dál. Tak asi tak. :) Jinak si vážím každého čtenáře a díky věcným komentářům ať už kladným nebo záporným, můžu blog posouvat někam jinam. A za ty děkuji. Krásný den, Ella

      Vymazat
  2. Ello, Vase fotky nejlepe vyniknou na nejakem rugged /original /industrial BACKGROUND. Dostanou tak velky NABOJ. NAPR.Pekne bylo foceni outfitu u zajimavych modrych (tyrkysovych )dveri,.Ted je tu uz preautobusovano..je treba najit nejaky novy a zajimavy background... souhlasite? Budu se tesit! Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji za Vaši připomínku, o pozadí, resp. lokaci, se více rozepíšu v nějaké dalším článku.
      Hezký den, Ella

      Vymazat
  3. Chvála je potřebná a když nikdo nechválí,tak se pochval sama,protož chvály neni nikdy dost:o))) . Faktem je, že se ti to pěkně rozjíždí. Je dobře , že se dá odstranit vetřelec,který je zaměřen poze na urážky. Bohužel dnes si každý může napsat co chce a většinou se ozyvaji ti, kteří kritizují. Ti, kterým se líbí, jsou spokojeni a vic neřeší. Měli bychom víc chválit všichni. Přeji ti hodně nových nápadů a pozitivních reakci.

    OdpovědětVymazat