31. května 2016

Sporty Girl


Jaký jste měli víkend? My jsme ho začali zábavou v podobě každoroční akce Sdružení ČESMAD, která se tentokrát odehrávala na Trojském zámku. Byla jsem tam poprvé, ale to místo mě uchvátilo. Je to nádhera! Určitě ho ještě navštívíme na klasickou prohlídku zámku.


V sobotu ráno jsme vyprovodili naši princeznu na její první školku v přírodě, mimochodem ona se při odjezdu smála a já maskovala slzičky pod slunečními brýlemi. :))) Nicméně jejím odjezdem, započala naše mise - přestavba dětského pokoje. Takže teď přijdeme odpoledne z práce a vrháme se na druhou směnu. :) 




Tyto super široké kalhoty, jsem měla na svém Jarním nákupním seznamu. Když mi přišly domů, tak jsme vytahala půl skříně, abych věděla s čím je budu kombinovat. Přišlo mi, že nejlepší budou v elegantním pojetí, ale pak jsem zkusila sportovnější verzi a byla příjemně překvapená. Tak co myslíte ano nebo ne? :)


Photo by Lenka

Kšiltovka NY // Sugarbird Official
Křivák // Orsay
Top // Miss Sixty
Široké kalhoty // Zara
Sneakers // Adidas Orifinals Superstar
Psaníčko // Alex - Max
Sluneční brýle, náramky // úlovky z loňské dovolené v Itálii

Zajímal by vás článek s fotkami jak probíhala přestavba dětského pokoje a jak to dopadlo?

Přeju vám krásný jarní týden, vaše Ella





1 komentář:

  1. Vim, ze mate rada kabelky Furla. Vite, ze je otevren v Praze 1 butik Furla na Malem namesti? Mozna tip na pristi prazskou navstevu a clanek na blogu.

    OdpovědětVymazat