15. května 2016

Dětský pokoj


Rozhodla jsem se trochu odbočit od módy a svěřit se vám s mou aktuální příjemnou povinností. Víc než módní magazíny, teď sjíždím různé weby zaměřené na dětské pokoje. Můj inspo folder se plní fotkami pokojíčků a vychytávkami, kterými se nechávám posledních pár týdnů inspirovat.

Ano, čas letí jak šílený, a když mi někdo kdysi říkal, že s dětmi letí ještě rychleji, tak jsem se mu vysmála. Bohužel měl pravdu. A já už teď v ruce nedržím malé miminko, které prvních šest týdnů svého života brečelo tak, že jsem ho chtěla "vrátit"! :))) Mám vedle sebe šestiletou slečnu, parťačku a především budoucí školačku. V září naše "miminko" usedne poprvé do školní lavice a já už teď vím, že budu brečet jako želva. :)

Nicméně jsme si řekli, že by bylo vhodné, poupravit její pokojíček a připravit ho pro školní život. Samozřejmě by stačilo koupit psací stůl a bylo by. Ale myslím, že mu neuškodí, změnit na něm pár detailů a na první cestu do školy, dát Aničce jako dárek, "facelift" jejího pokojíčku. Takže až teď odjede skoro na 14 dní pryč, my místo odpočinku a užívání bezdětné svobody, budeme makat na překvapení. Mrkněte se mnou, které dětské interiéry mě zaujaly. Skandinávský styl, to jistí! :)





Moc se mi líbí využité rohy pokojíčku jako "čítárna" nebo prostor pro tee-pee. Jednoduše takový odpočinkový koutek. Do čeho určitě půjdeme, tak to jsou různá světýlka, u mě zatím vyhrávají bavlněné svítící balónky. Krásně oživí interiér. 

Pictures: Pinterest

Uvidíme, jak naše proměna nakonec dopadne a hlavně, co na ni řekne naše školačka. :)

Máte už nějaké zkušenosti s předěláváním dětských pokojů nebo vás to teprve čeká? Poradíte mi nějaké vychytávky a tipy?

Přeju vám krásný zbytek neděle, já si jdu uvařit čaj a zachumlat se do deky, protože teplé jaro někam zmizelo.

Vaše Ella

1 komentář:

  1. Dobrý den, mrkněte na lalahome1.blogspot.cz, mám tam nějaké realizace pokojíků a články k tomu...je to v současnosti má největší zábava a vášeň :-)

    OdpovědětVymazat