10. května 2016

Na skok v Londýně


Minulý týden v pátek, se můj tým, hairstylista, vizážista, stylista, fotograf, asistent fotografa a řidič, sbalil a odletěl do Londýna nafotit pár fotek pro nové outfit-posty. :) Ne, dělám si legraci! Takhle to opravdu nefunguje, alespoň zatím! :))) 



Teď ale vážně, můj tým, znamená já a fotografka Lenka, a neodcestovaly jsme do Londýna, ale do Děčínských dopravních podniků. :) Tam nám zapůjčili historický patrový autobus Double Decker - Leyland a my se tak mohly, alespoň symbolicky, do Londýna přenést. S tímto krasavcem, jsme nafotily pět různých outfitů, které Vám tu postupně ukážu, takže "STAY TUNED".


První, jsou široké kalhoty šmrncnuté boho stylem. Jak jsem psala v článku TADY , není nutné vypadat, jako když jste zrovna opustili Woodstock, aby jste dodrželi tento styl. :) Stačí pár doplňků a celý outfit se odlehčí. Černý monolit topu a superširokých kalhot, jsem rozbila větším počtem náramků, korálkovým psaníčkem a jednodušším zlatým náhrdelníkem. Pohodu celému stylu dodávají zlaté espadrilky a klobouk. 






V takovém outfitu můžete, na večeři, na koncert i vernisáž. Vydržíte v něm klidně celý den. Když víte, že Váš večer čeká nějaká třeba výše zmíněná událost, ale domů už se nestíháte převléknout,  oblékněte se takto klidně už do práce. Pokud si to pracovní prostředí žádá, uberte na náramcích, vyměňte kabelku, případně boty a vyrazte. Po pracovní době změníte jen zmiňované doplňky a můžete vyrazit na skleničku. :)






Photo by Lenka

Klobouk // Lindex
Top // H&M
Kalhoty // Zara
Espadrilky // F&F
Náhrdelník // F&F
Psaníčko // F&F
Náramky // Mango 



Moc děkuji DPMD a.s. za poskytnutí Double Deckeru k focení.


Mimochodem, pokud se toužíte povozit v Double Deckeru a vidět Děčín "z patra", tak máte jedinečnou možnost! Tento víkend 14.5.-15.5. u příležitosti Městských slavností, vyjede do ulic. Více informací včetně jízdního řádu  najdete ZDE

Tak já jedu! :)))

Krásný den a pusu Vám všem, Ella



Žádné komentáře:

Okomentovat