13. dubna 2016

Black and white


Zdravím vás uprostřed nového týdne. :) Máte taky pocit, že ty víkendy vždycky tak jako proletí a zase je další pracovní týden? Já poslední dobou ano. Vždycky si naplánuju, co všechno udělám a jak si odpočinu a v neděli večer zjistím, že jsem toho stihla sotva půlku. :) Tak alespoň není nuda. :)))

Fotky do dnešního outfit-postu vznikly už 4. října 2015! Bohužel se na ně nedostalo, tak dostanou svou šanci nyní. :) To ale vůbec nevadí. Vrstvení je stále v kurzu, klobouky jsou součástí stylu 70. let, který je nyní velmi aktuální, s dlouhou košilí vykouzlíte hned několik outfitů a black and white kombinace - ta je nesmrtelná. :) Tuhle bílou maxi-košili jsem si koupila loni v showroomu  F&F v Karlových Varech. Strašně se mi líbila, ale vůbec jsem neměla ponětí jak ji budu nosit - je celkem průhledná. S odstupem půl roku je z ní můj velmi oblíbený kus oblečení. Takže ji tu jistě ještě uvidíte. :)





Photo: by Lenka

Klobouk // C&A
Křivák // Orsay
Tílko // Reserved
Kalhoty // Guess
Košile // F&F
Kabelka // Michael Kors
Boty // Adidas Originals 


Máte taky ve skříni kousek, který jste si koupili "bůh ví, proč" a nyní je váš oblíbený a nechápete, jak jste bez něho mohli žít? Který to je? 

Mějte se krásně, vaše Ella v bílé košili :-*





9 komentářů:

  1. Ahoj Ello, viděla jsem tě v košily naživo a musím říci, že fakt super. Opravdu se vyplatí si občas koupit kousek, který třebas přijde na řadu déle a nebo jen občas :) Já si takhle koupila boty, nevím kdy a k čemu je budu nosit, ale musela jsem je mít :)
    Krásný jarní den Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak o botách co je člověk musí mít doma, i když neví jestli je úplně užije, by se dal napsat možná článek! :))) Nevím čím to je. Nejspíš tím, že se nám ty vyvolené vizuálně líbí a věříme, že to, že jsou nepohodlné nebo mají moc vysoký podpatek, apod., nějak "rozchodíme" :))) Krásný den Káťo

      Vymazat
    2. Káťo,..............košili....................!!!!!!!!!

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš naozaj zlé fotky :)
    Si
    www.simimaus.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. A zřejmě pokud se nezadaří zhubnutí, existuje zeštíhlující aplikace do mobilu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, toho se bát nemusíte. Nic takového v plánu nemám. Nehodlám si hrát na něco co nejsem. Prezentuji se taková, jaká jsem. Pokud se Vám můj bolog nelíbí, nechoďte sem. Hezký večer.

      Vymazat
    2. Zestihlovaci aplikace je v pripade teto plus size modelky nesmysl. Jak byste chtela udelat ze slona gazelu?
      Pokud chcete videt, jak pekne muze vypadat outfit: hat, motorcycle jacket, skinny jeans and sneakers, tak se prosim podivejte na instagram Monika Koblizkova .
      Tento blog vicemene napady Moniky (stylist v casopise STORY) pravidelne kopiruje, ve finalne vypada ale autorka tluste, trapne a teatralne.
      Hezky vecer a vse dobre zenam, ktere maji vkus a vlastni napady.

      Vymazat
    3. Je vtipné, že tu někdo káže o kopírování a sám kopíruje vyjadřování, které je typické pro Františku Čížkovou. :))) Ovšem s tím rozdílem, že ta má alespoň "koule" se pod svůj názor podepsat. Vzhledem k tomu, že jde neustále o anonymní názory, které jsou velice urážlivé, netaktní a hodné chování pubertálního věku si o pisatelce každý inteligentní člověk, udělá názor sám. Jediné, co anonymu závidím, je ten přebytek volného času. Ten bych taky chtěla mít, jen bych ho využila smysluplně ne stupidně. Emma

      Vymazat