3. března 2016

Kožich a kecky



Uvědomila jsem si, že zima za chvilku končí, teda alespoň doufám, a já jsem nenafotila žádný outfit post s mým tolik diskutovaným kožíškem. :) Diskutovaným proto, protože tohle je přesně ta věc, která má buď příznivce nebo odpůrce, nic mezitím. :) 

Uznávám, že je to výrazný kousek a vzít ho na sebe chce občas odvahu. Některé pohledy lidí jsou vážně zábavné a člověka můžou i znejistět. Ale opět platí, pokud vy se v dané věci cítíte dobře, věřte, že je to na vás znát a lépe celý outfit "prodáte". V tom případě, vás žádný zkoumavý pohled nemůže rozhodit. Těžko zazáříte v nějakém super kousku, když o něm nebudete sami přesvědčeni. A někdy se můžeme mýlit a zaměnit pohrdavý pohled s obdivným. Protože někteří lidé jsou rádi, když se mezi klasickými uniformami všedních dní najednou objeví něco/někdo, co tu šeď rozzáří. Takže jestli máte ve skříni ukrytý nějaký bizarní kus oblečení a máte na něj odvahu, tak hurá do toho. Ať je svět zábavnější a barevnější. :)








 kožich // F&F
top // Mango
džíny // Mango
sneakers // Adidas Superstar
čepice // Elisabetta Franchi
kabelka // Furla

Jaký největší módní výstřelek máte doma?

Pusu





20 komentářů:

  1. Nevim, ale pripada mi, ze byste mela trochu zhubnout anebo volit fotky tak, aby nevynikaly Vase silne nohy. To je muj komentar k Vasim fotografiim.
    Texty na blogu jsou vetsinou prumerne, a navstevnost blogu take nic moc. Nemyslite, ze jsou uzitecnejsi veci, kterym byste se mohla lepe a pravdepodobne uspesneji venovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Anonyme, marně se snažím pochopit, proč někdo navštěvuje blog, co se mu nelíbí. A ještě má potřebu sdělit svůj negativní názor ostatním. Nestačilo by prostě blog EllaSharlota dál nesledovat a nekazit radost ostatním, kteří si s chutí přečtou další příspěvek? Sám máte jistě užitečnější věci, kterým se můžete úspěšně věnovat ;-)

      Ello, fandím Ti, nenech se odradit zlými lidmi a těším se na další post.

      Vymazat
    2. Mila pani Lenko Kettnerova,

      nekdy neni uplne na skodu slyset nazor nekoho jineho. Pani Eliska patri ke korpulentnim damam a mit na sobe skinny jeans a kratky kozisek proste nejde. Neni Kate Moss, a obleceni, ktere zvolila z ni dela saska.

      Vymazat
  2. Milý anonymní pisateli, děkuji za Váš komentář, který mě rozhodně neodradil od toho, co mě baví a co mám ráda. Se svým volným časem si s dovolením naložím podle svého uvážení. Nikoho nenutím můj blog navštěvovat, takže pokud se Vám má verze blogu nelíbí nechoďte na něj a najděte si takový, který Vám bude vyhovovat. Co se týká mých tělesných proporcí, tak to je jeden z důvodů, proč jsem blog založila. To že mám silná lýtka samozřejmě vím, ale nikdo není dokonalý. Mým cílem je ukázat, že každý se může oblékat zajímavě, i když zrovna nemá míry modelky. A myslím si, že dělám užitečnou věc, když i Vám stojí za to můj blog číst a anonymně mne kritizovat. Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. Anonym je žřejmě expert na život ostatních, s dokonalou postavou a dokonalým životem a úspěšně navštěvovaným blogem, pak mu gratuluji, jen s tou výchovou a slušným chováním je na tom mizerně, mít názor a nepodepsat se pod ním je ubohé.

    Ello super, jen pokračuj, nás co to baví je mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsem expert na nic
    Expert je jista Barbora M, ktera mela k tomuhle blogu komentar na svem FB, a tak mi nedalo, a blog jsem navstivila.. Tot vse.
    Mejte se pekne!


    OdpovědětVymazat
  5. Porovnávat blogy je nesmysl, ale ohodnotit je odděleně můžeme. Je v online světě někdo, na jehož příspěvky se těšíte, klikáte dennodenně a inspirujete se? A naopak někdo, na jehož web jdete z recese, jestli nový post může v trapnosti překonat ten minulý? - See more at: http://www.worn.cz/forum/fashion/nejlepsi-a-nejtrapnejsi-modni-blog-/#sthash.TJnJjhkl.dpuf

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, jak se to tu rozjíždí. Nejdřív nějaká slečna, nebo paní "anonymní" co se bojí představit (a pročpak asi?). Pak najednou přiletí další komentář od "slečny" Evy, která posílá odkaz někam, kde se náhodou dnes, po třech letech od posledního příspěvku, objeví komentář a rovnou k tomuto blogu. Děkujeme za reklamu, Evo. Bohužel jste nepochopila o čem tento blog je. Smutné. Jsem neskutečně hrdý na to, co vše moje úžasná žena stihne a přitom se plně věnuje rodině a domácnosti. Dokážete to taky? Chytrý člověk se k věcem, kterým nerozumí anonymně nevyjadřuje a také nejmenuje osoby, jenž zde žádné komentáře nevkládají. Zřejmě nevíte co se svým časem a závidíte ostatním co dokážou. Podle vašeho vyjadřování a komentářů si představuji, kdo jste. A docela se u toho bavím :-). Hezký večer vám přeje Petr Houda.

    OdpovědětVymazat
  7. Ajeje! Opět se ukazuje že lidská závist je ošklivá. Ello ty musíš pěkně někomu ležet v žaludku, tebe to může ale jen posílit! Jsi úspěšná, krásná a šmrnc baba, to se prostě neodpouští. Chápu že ne všichni jsou tvými faknoušky, ale jedna věc je názor i negativní a jiná urážení. Bych je chtěla vidět krasavice "anonym" a "Evu" co umí oni!!

    Takže mě se líbí co děláš a jak to děláš, jen nás dál inspiruj, protože pro mě inspirací rozhodně jsi :)
    Tvoje Mary

    OdpovědětVymazat
  8. Nepíšu komentáře, minimálně je čtu, ale tohle mi nějak nedá...člověk se nikdy nepřestane divit, co vše můžou lidé okomentovat a řešit. Vždyť přeci máme každý na talíři to svoje, o co je třeba se postarat...Otázka: pro koho je tento negativní komentář přínosem? Řeknu Vám co je přínosem...když někdo, jako EllaSharlota, je ochotná věnovat svůj volný čas a představit trendy a doporučení ostatním. Já osobně pro sebe ten volný čas nemám a proto jsem vděčná ženám, co mají lepší "time management" než já a umí si najít čas na sebe. Prolistovat se v klidu módními časopisy a pak to s námi sdílet a my to jednoduše doma z gauče vstřebat, a třeba něco z toho sami realizovat....a ještě lepší je, když můžeme její nápady, vrstvení a ladění potkat v reálu na ulici. Krásný den všem...a prosím, když nemáte co říct...raději mlčte. Děkujeme - Lucie Marešová

    OdpovědětVymazat
  9. Je vtipné ,že někdo komentuje postavu ,ale Ella alespoň něco dělá, zkuste jít ráno od 6:30 plavat a potkáte ji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkuji za Váš komentář, který mne překvapil. :-) O tom, že chodím plavat, skoro nikdo neví, proto to překvapení. :-) Takže děkuji za milý komentář a hlavně podporu. Hezký den. Ella

      Vymazat
    2. Dvě americké televizní stanice v USA zakázaly vysílání reklamy s obézními modelkami. Jednou z nich je i Ashley Grahamová (26). Modelky ve spodním prádle oslavují v reklamě plné ženské tvary. To se ale televizním stanicím pravděpodobně nelíbí. Nechtějí podporovat obezitu.
      Zdroj: http://ona.idnes.cz/v-usa-zakazali-reklamu-na-spodni-pradlo-s-obezni-modelkou-grahamovou-1i7-/spolecnost.aspx?c=A160310_160544_spolecnost_bib

      Vymazat
  10. Modelka musi být anorektička , aby mohla vyjádřit svůj názor na módu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ello, prostě zapomeňte na to, že se snažíte zhubnout, velikost S Vy nikdy nebudete..

      Vymazat
  11. Eliška se nepovažuje za modelku, jen prezentuje svůj pohled a kdo ho vítá a přijímá, většinou se nepotřebuje vyjadřovat. I záporné hodnocení je však reklama .Držíme ti Ello pěsti✊ Snad tě ty záporňáci neodradí, nebo jeden záporňák?

    OdpovědětVymazat
  12. velký zadek, široké boky, silná stehna a baculatá lýtka s plnými kotníky ......... Eliška se považuje za modelku/vzor pro baculky....to je moc prima...... !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Sama se neřadím mezi štíhlice. Jídlo miluju, užívám si ho, ráda vařím a peču a největší radost mám, když lidem kolem mě chutná. Na druhou stranu ale cvičím, hodně chodím pěšky, plavu a snažím se nezakrnět.
    Taky jsem kdysi zvažovala, že bych třeba mohla nějaký blog pro pořádný holky vytvořit. Ale přítel mě varoval a ptal se mě, jestli jsem připravená na hodně ošklivou kritiku, odporný komentáře a vůbec to všechno.....A asi nejsem.
    A řekla bych, že nejsem sama. Ono totiž jít s kůží na trh je těžká věc. Jsme národ rejpalů, nic nám není dobrý a místo toho, abychom našli jednu fajn věc, hledáme deset těch, co nás štvou. A to v případě baculatýho blogu by bylo stěžejní. A že je se kam trefovat ;-)
    Přítel navíc vcelku trefně poznamenal, že tohle všechno se děje primárně v dívčí blogosféře. Chlapi prostě tohle neřeší.

    OdpovědětVymazat
  14. Neda me to a musim neco malo napsat...kdyz ctu nektere negativni komentare(naprosto zbytecne)premyslim proc si vubec pisatelka dala tu snahu.Vypovida to spise o nevyzralosti,zakomplexovanosti a tuposti.Takze asi tak...je jednoduche kritizovat to co bychom sami nedokazali.At uz z lenosti ci opravdu neschopnosti.
    Me se tento blog libi...nesleduji ho denne,sem tam se podivam a nacerpam inspiraci a naopak se me libi ze na fotkach nejsou jen vychrtle anorekticky ci fitnesky kterych je ted cely instagram.
    Ella je ve skutecnosti krasna zena,ktera ma smrnc a umi se prodat.Neboji se experimentovat a dodava odvahu i jinym ktere se treba stydi a neradi vybocuji z davu.I kdyz nema miry modelky je pro mne mnohem vic in-zena nez lecktere radoby šlank modelky s naspulenou pusou,umelym poprsim,opalenim ze solarka a tunou make-upu.
    Nektere outfity bych teda neoblekla ale napr vrstveni se me moooc libi a tylovou sukynku mam v merku uz dlouho,i kdyby jen na foceni pro me a moje dve princezny :)Snad se dokopu k nakupum.I kdyz toho casu moc neni.Deti,prace,domacnost :) A i tady Ello smekam...stihat jeste tohle ve volnem case ;)
    A na zaver...bud takova jaka jsi a nenechej se odradit od niceho co mas rada.Nazory jinych nejsou dulezite...jde hlavne o tvuj vnitrni pocit ;)Delej to co milujes!!!Michaela M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc si vážím tvé podpory a děkuji za ni. I když jak píšeš v závěru, jde o můj pocit a téma co miluju, ale i tak je pro mě nesmírně důležitá zpětná reakce, a když je ještě plná podpory a v neposlední řadě i pochvaly, pak je to teprve to správné. Protože pak vím, že moje práce, není zbytečná a někoho baví a inspiruje. To je ta nejlepší odměna. :) Takže ještě jednou moc děkuji a pokud uvažuješ o tutu sukni, tak vydrž! Jednu mám na cestě, až dorazí, tak si o ni můžeš zasoutěžit. :) Hezký den, Ella :)

      Vymazat