1. března 2016

Vrstvení!





Vítám vás v novém měsíci, a i když nám začal teplotami na nule a sněžením, tak jsme jaru zase o kousek blíž. :) Už se těším na ty barvy. Fotky pak hned lépe vypadají. Faktem je, že tu dlouho žádný outfit post nebyl. Jelikož pořád soupeřím s časem, zatím vyhrává na plné čáře čas, není moc prostor plánovat, kdy a kde se bude fotit. A nebyla bych to já, kdybych si nevymyslela focení pro prohýřené noci. :))) Takže chvilkami bylo dost těžké vyloudit nějaký fotce schopný obličej. :)
Nicméně, fotky vznikly, ale při jejich třídění jsem se utvrdila v tom, že šedivá a černá, je vážně nejlepší na oblečení. :) Jsem hodně zimomřivá, takže vrstvení je nejen módní, ale hlavně praktické. Vůbec nevadí, že máte různé délky, naopak. Nebojte se ani kombinace delšího blejzru a kabátu, nebo křiváku pod kabát. Je jedno jediné pravidlo při dodržování zásad vrstvení = najít takovou konečnou vrchní vrstvu, pod kterou se všechny ostatní vejdou. :)







šála // H&M
křivák // Orsay
kardigan // H&M
tričko // Zara
kalhoty // C&A
boty // CCC
kabelka // Michael Kors

Krásný březen, XOXO








2 komentáře:

  1. Nikdo nejsme dokonalý; Můžeme doporučit tento web http://konzultacehubnuti.cz/zadost.php výživové poradenství je zdarma, využívají speciální metodu která staví na pestrém jídelníčků a vláknině.

    OdpovědětVymazat