19. ledna 2016

Plesová sezóna zahájena

Zdroj: Pinterest
Chystáte se letos na ples? Skvělý, protože já mám pro vás inspiraci na plesovou róbu, boty nebo kabelky. Myslím, že se všechny shodneme, že chodit na ples za "šlehačkový dort", už opravdu není moderní, tedy pokud nejde o maškarní. :) Nyní jsou aktuální splývavé materiály a jednoduchost podtržená vhodně zvolenými doplňky. Můžete být za éterickou vílu, řeckou bohyni nebo být sofistikovaná a nechat prostor pro fantazii. Je to jen na vás a vaší náladě. Pořád platí, čím výraznější šaty, tím uberte na doplňcích a obráceně.  Mým favoritem jsou antické řízy z nemačkavého materiálu. Mají nespočet možností, jsou jednoduché, sexy, ale ne vulgární a správně zvolená varianta, zakryje nedostatky a ukáže přednosti. Ostatně tak byste měly volit jakékoliv šaty. :)

Zdroj: Asos

Letos mě hodně zaujaly také šaty s dlouhými rukávy. Dlouhý rukáv a maxi sukně, je tááák bohémský. :) Navíc, pokud nemáte výstavní ruce, je to výhra v loterii.

Zdroj: Asos
Jestli jste odvážná, a přežijete pár nechápavých pohledů nebo naopak obdivných, někdy je opravdu velmi těžké rozpoznat, o který pohled jde :))), nebo pokud máte výstavní nohy mám pro vás taky něco.

Zdroj:Asos
Zdroj: Pinterest

Nebojte se experimentovat, móda je hra. A pokud se ve vámi zvoleném modelu cítíte dobře a jste připravená čelit případným pohledům, nebo přímo poznámkám, tak hurá do toho. :)



Zdroj: Asos


A můj tip na plesový outfit? Tady: :)

Zdroj: Asos

Holky, dámy, ženy, na internetu, potažmo e-shopech je nepřeberné množství inspirace a kousků, které si můžete okamžitě zakoupit, ale pokud jsi nejste jistá, nechte si svou róbu ušít! Šití na míru u krejčové zažívá velký comeback. :) A nesporná výhoda - budete zaručeně originální. :)

Krásný den, já jsi jdu zopáknout taneční kroky. :)

Vaše EllaSharlota










Žádné komentáře:

Okomentovat