7. října 2015

V hlavní roli taška by Ivana Mentlová



Minulou neděli jsme nafotili další outfity. Konkrétně tenhle vznikl v rámci soutěže s OK! Magazine, kde je hlavní cenou foťák Olympus PEN, který je nedílnou součástí většiny blogerek. :) Proto na něj mám políčeno také, ale určitě je příjemnější ho vyhrát, než si ho koupit. :) 
Nejdřív jsem měla v plánu nějaký klasický model, ale pak jsem si řekla, že to chce trošku něco jiného. Takže jsem zvolila šaty Mango, ve kterých opravdu denně nechodím, měla jsem je na sobě přesně po roce. Ale kombinace romantiky s drsnější motorkářskou bundou a "superstáry" mi přijde zajímavá, proto tahle volba. Snad bude šťastná! :)




Styl: návrat brzké ráno, po úžasném večírku

MANGO // šaty
ORSAY // křivák
ADIDAS Originals Superstar // boty
design by IVANA MENTLOVÁ // plátěná taška
VICTORIA DELEF (ZOOT.CZ) // střevíčky


Soutěžící fotka, která je v soutěžním albu na facebooku OK! Magazinu je tato:


Vzhledem k tomu, že o postup do druhého kola, rozhoduje počet "lajků", 10 fotek s největším počtem Like jde před porotu, budu moc ráda, když mě podpoříte. Odkaz ZDE.

Tak co myslíte? Byla má volba šťastná? 

Krásnou středu! :) Vaše Ella








5 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, tuhle pudrovou barvičku miluju! :-) Také soutěžím, tak snad se na nás usmějě štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, za kompliment. Taky ti to moc sluší. Určitě si nějakou cenu odneseš. Já už jsem bohužel ze hry venku. Nemám tolik FB přátel jako ostatní. A co si budeme povídat, tohle první kolo je bohužel o tom, kolik FB přátel máš. Mrzí mě, že se před portou nedostanou jiné hezké outfity, které tam jsou, ale holky, které to podle mě moc nevychytaly, tam budou i dvakrát, protože mají hodně přátel. Je to smutné. Ale neboj, ty mezi ně nepatříš. :) Držím ti pěsti a doufám, že těmhle holkám mimo mísu ukážeš, kdo se tady umí obléknout. :) Dej mi pak vědět, jak si dopadla. Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, moc ti děkuju! :-) Přesně jsi vystihla to, co mám na srdci.. Líbí se mi tam několik outfitů, ale mají málo liků, což je škoda. Já doufám, že se do té finálové partičky probojuju, ale přes tyhle komplikace mám také sto chutí to vzdát :-(

      Vymazat
    2. Nevzdávej to! Máš slušně našlápnu to! Věřím, že i když je někdo silný v lajkách, opravdový cit pro módu zvítězí! :) Já to taky úplně nevzdávám, i když spíš doufám v zázrak. :))) Ale i ty se občas dějí. Nic méně vydrž, už se blíží konec! Dobře to dopadne. Zůstaň v desítce a bojuj za ty, co měli krásné outfity, ale málo LIKE!

      Vymazat
    3. Děkuju moc! Jsi hodná :-) Uvidíme jak to celé dopadne :-)

      Vymazat