8. února 2016

Ukaž krajku, nebo-li "Show Bra"

Zdroj: Intimissimi

Všechny vás opět po delší době zdravím :), i když nevkládám nové příspěvky na web tak často, jak bych si přála (ale stále doufám, že se to zlepší), pořád sleduji aktuální trendy a všechny postřehy si poctivě zapisuju do svého diáře B&B Designové organizéry. Nejvíce aktivní jsem na svém instagramovém profilu @ellasharlota. Je to způsob nejrychlejšího spojení s vámi, tak mrkněte.


Tentokrát jsem se zaměřila na spodní prádlo, konkrétně na podprsenky. Nový, nebo lépe řečené staro-nový, trend by se dal nazvat jednoduše: "Ukaž podprsenku"! Ano dámy, aktuálně podprsenku nemaskujeme, ale dáváme na obdiv. Už neplatí, že pod průsvitné oblečení si musíte vzít jen tělovou podprsenku, naopak, vezměte si krajkovou černou, ať je vidět. Je konec silikonovým ramínkům a různým druhům překřížení na zádech, tak aby podprsenka nerušila celkový dojem outfitu. Nyní je jeho třešničkou na dortu. Krajka a trojúhelníkový střih podprsenky je aktuální hit. Ale nebojte, i pro větší prsa, která potřebují oporu jsem našla podprsenky, za které se nebudete muset stydět. Chybu neuděláte ani s hladkou podprsenkou, stačí zajímavý prvek třeba na zádech nebo na hrudníku.

Zdroj: Asos

Pokud vyžadujete vyztuženou podprsenku, zkuste třeba tyto:

1. H&M, 2. Marks and Spancer, 3. H&M, 4. Marks and Spancer, 5. Yamamay, 6. H&M, 7. H&M


A teď slíbená inspirace pro vás více obdařené. Nejlepší výběr je bezesporu u Marks and Spancer.

Zdroj: Marks and Spancer

A jak ukázat podprsenku v celkovém outfitu, tak aby to nevypadalo vulgárně, ale sexy...

Zrdoj: Pinterest

Zdroj: Pinterest

Myslím, že z tohohle trendu budou mít muži velkou radost, takže se vaši partneři určitě nebudou zlobit, že zrovna za tenhle hit, jste utratila peníze. :)))

Krásný týden, pusu Ella










Žádné komentáře:

Okomentovat