6. listopadu 2015

Tipy na zimu

Zdroj: archiv firem

1. Hydratační krém
Přechody ze zimy do tepla a obráceně je pro pleť velký nápor. Proto ji v zimě dostatečně hydratujte.

Zdroj: archiv firem
2. Krém na ruce
S rukama je to samozřejmě stejné jako s pletí. V zimě noste rukavice a dopřávejte svým rukám pravidelné dávky krému na ruce. Můžete si na noc nanést větší vrstvu a vzít si bavlněné rukavice. Vaše dlaně budou ráno krásné hebké.




Zdroj: archiv firem


3. Tělový peeling
Již jsem se zmiňovala tady, že používám cca jednou týdně tělový peeling v průběhu celého roku. Pokud jste k tomuto rozmazlování ještě nedošli, určitě si peelingovou péči dopřejte právě v zimě. Po použití se budete cítit jako had, který právě svlékl starou kůži. Mimochodem Mr. Bean Coffee Scrub seženete ZDE.
Zdroj: archiv firem

4. Balzám na rty
Tak k tomu snad ani není co dodat. Krásné hebké rty, bez známek vysušení jsou 100% lákavější k líbání. :) A ještě jedna pravda o balzámech - Nikdy jich není dost! :)


Zdroj: archiv firem

5. Maska na vlasy
Zkuste si vybrat tu, kterou není nutné mít na hlavě 20 minut. Nikdo nechce stát ve sprše a čekat až maska začne působit. :) Masku na nanášejte jen do délek, v žádném případě k hlavě. Jen by vám vlasy u hlavy zatížila a rychleji by se zmastily. V zimě doporučuji dopřát vlasům masku jednou týdně. 


Zdroj: archiv firem

6. Tmavý lak na nehty
Zářivé barvičky a neonky zavřete do šuplíku a sáhněte po tmavších neutrálních odstínech, které se vám budou krásně kombinovat s zimními outfity. 

Zdroj: archiv firem

7. Samoopalovací krém
Když chcete vybledlé pokožce dodat trochu zdravého opálení.


A abych nezapomněla, dlouhé zimní večery si zpříjemněte zachumlaní v dece, se svařákem v ruce a pěknou knihou nebo filmem. :)

Krásný víkend. E.

Žádné komentáře:

Okomentovat