4. srpna 2016

B-DAY PARTY


Jsem jako malé dítě, to znamená, že i ve svém věku se na své narozeniny a hlavně oslavu těším. Baví mě si ji plánovat, řešit co se bude jíst, ale hlavně vždycky řeším výzdobu. Samozřejmě, že tak jak plánuji svou oslavu, se stejnou zapáleností plánuji oslavu svého může, ale nejvíc samozřejmě řeším oslavu Aničky.
Jde mi o to, aby se hosté na oslavě dobře cítili, prostředí bylo oku lahodící a především, aby bylo na první pohled znát, že nejde o běžné setkání, ale o výjimečnou záležitost. Nechci, aby to působilo jakkoliv sebestředně, ale co si budeme povídat, narozeniny jsou výjimečné a každý rok, který nám je osudem dopřán, je důvodem k oslavě. Vzhledem k tomu, že mě tuto sobotu čeká oslava mých narozenin, procházela jsem internet a hledala inspiraci. Mám výhodu narozenin v létě, takže když přeje počasí slavím narozeniny venku na zahradě. Letos mě oslovily fotky s nádechem vesnického a Provence stylu. Prostě trochu romantika. V tomto článku můžete vidět pár fotek z mého Inspo Folder a kdo z vás bude zvědavý jak jsem svou inspiraci "zhmotnila", sledujte mě na mém instagramovém účtu, kde pár fotek určitě zveřejním. :)  A jak to máte s oslavami vy? Slavíte nebo tajíte? :)



Photo: Pinterest


3 komentáře:

  1. A to mě moc baví Eli :). Už se moc těším na tvé fotky.
    Na mě občas lidé koukají jak na blázna. Když už 2 měsíce řeším oslavu mé Elišky. Slavíme v sobotou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, to jsem ráda, že nejsem jediná. :) Já vlastně vím, že v sobotu slavíte, budu tam mít "špiona", tak mi pak poreferuje. :))) Hlavně, aby nám vyšlo počasí. Elišce přeji všechno nejlepší k narozeninám a krásnou oslavu. Oslavám zdar! :)))

      Vymazat
  2. A to mě moc baví Eli :). Už se moc těším na tvé fotky.
    Na mě občas lidé koukají jak na blázna. Když už 2 měsíce řeším oslavu mé Elišky. Slavíme v sobotou ;)

    OdpovědětVymazat